SZOLGÁLTATÁSAIM

Életút-elemzés

(személyes/online)

A 30 perces elemzés tartalmaz egy jelen helyzetfelmérést,illetve több kérdésre választ a jövővel kapcsolatban.(cigány- és tarot kártya használatával)

A 60 perces elemzés egy részletesebb jelen helyzetfelmérést tartalmaz,illetve részletesebb válaszokat a jövővel kapcsolatban.(cigány-, tarot- és arkangyalkártya használatával)


Szerelmi kötés feloldása

Amennyiben már nem szereted a párodat ,és mind a kettőtök jövője, illetve boldogsága érdekében szeretnéd megszakítani vele a spirituális, lelki kapcsolatot (különösen, ha érzed a kényszert, hogy mellette kell maradnod és nem tudod elhagyni) vagy ha se veled se nélküled helyzetben vagytok, érdemes lehet elvégezni ezt a ceremóniát, amivel elvágod a kötelékeket. Így ismét szabadok lesztek, akár te tetted magatokra a kötést, akár előző életből hozott viszonyról van szó.

Rontás levétele

A rontás, illetve átok eltávolításához először is tudnod kell, mivel is állsz szemben. A rontás tulajdonképpen rossz energia, mely negatív irányba befolyásolja életed, és amelyet egy ártó szándékú valaki küld rád. Lehet a rontás erősebb vagy gyengébb, attól függően, hogy mennyi időt szánt rá a rontást küldő személy.

Reinkarnációs utazás

Ha kíváncsi vagy,ki voltál előző életedben, az életed során folyamatosan ugyanazokba a szituációkba ütküzöl,de nincs rá megoldás,vagy a kapcsolataidon javítanál ,esetleg egészségügyi problémák gyötörnek,amire nincs orvosi magyarázat, akkor a reinkarnációs utazás során fel tudjuk tárni a problémát okozó szituáció (pl:párkapcsolat,munka) gyökerét,ami sokszor előző életre vezethető vissza. Az utazásról engedéllyel hangfelvétel készül,amelyet megőrizhetsz.


Karma asztrológia

A karma asztrológia az elemzés során arra törekszik, hogy a jelenlegi élet főbb motívumai mögött megtalálja a karmikus okokat. Ha megértjük a miérteket, könnyebben el tudjuk fogadni a mostani helyzetünket, és nagyobb erőnk lesz életfeladataink megoldásához is.